Leszek-tsy napisał(a):I tutaj nie będę powoływał się na jakieś badania, tylko odwołam się do praktyki klinicznej i powtórzę, że widziałem zbyt wielu pacjentów, którzy musieli rozpocząć leczenie psychiatryczne w związku z paleniem marihuany.
A mój dziadek jest alkoholikiem i przepija prawie całą emeryturę (większość rodziny łącznie z jego dziećmi go stanowczo nie lubi, więc na szczęście rzadko mam nieprzyjemność go widzieć).
No i co z tego ? Czy to argument za prohibicją alkoholową ? No nie. To jego sprawa, co robi ze swoim życiem (aż się dziwię, że on jeszcze żyje, już chyba niedługo).
Liberty napisał(a):Tylko pan Leszek zapomina, ze szkodliwosc nie jest argumentem przeciwko legalizacji. Hamburgery tez sa szkodliwe, ale to nie jest argument, zeby je zdelegalizowac.
Mam prawo zrobic ze swoim zdrowiem i zyciem co tylko mi sie podoba. Takze proponuje sobie darowac dalsza dyskusje o szkodliwosci narkotykow.
No właśnie.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.