Liberty napisał(a):Ja w tym momencie place za grubasow, nikotynowcow, alkoholikow, nieuwaznych kierowcow, milosnikow slodyczy, sterydowcow, ludzi ktorzy nie ubieraja sie wystarczajaca cieplo i za setki innych, ktorzy nie uwazaja na swoje zdrowie. Panstwowa sluzba zdrowia to organizacja zlodziejska, z zalozenia. Nie mozemy na tej podstawie odbierac ludziom prawa do wolnosci, zlikwidowac panstwowa sluzbe zdrowia i zalegalizowac narkotyki, a jezeli zostawiamy tak jak jest, to i tak powinnismy je zalegalizowac.Ja bym podzielił choroby na te wywołanie niezdrowym trybem życia i te które do nas nie zależą. I państwowy fundusz zdrowia leczyłby tylko te drugie. Te pierwsze każdy sam by sobie leczył ze swojej kasy albo prywatnych ubezpieczeń.
zdr.
Ale zalegalizowałbym tez eutanazje, aby ci którzy przepili cała kasę i nie mają sie za co leczyć mogli odejść z godnością.
Ale to nie jedyny problem używek. Jeszcze są wypadki na drogach.
Tutaj rozwiązanie ja mam inne. Porobić getta dla narkomanów i pijaków! W getcie wszystkie narkotyki lub psychotropy byłyby legalne. Ale aby wyjść z getta to trzeba by było wytrzeźwieć i nie można by było wynosić narkotyków. Każdy byłby dokładnie przeszukany przy wychodzeniu z getta.
W getcie narkomani mogliby sie zaćpać na śmierć czym tylko chcą i nikt by im w tym nie przeszkadzał.
Byłaby tez tam praca jakaś chałupnicza. Dla tych którzy postanowiliby sobie z getta nigdy nie wychodzić. I aborcja nawet za darmo. Bo po co nam dzieci które będą ciągle płakać gdyż są na głodzie?