Kilgore Trout napisał(a):socjalizm - liberalizm to tak jak ateizm - teizm, west coast - east coast. Chociaz wiadomo jakie sa odpowiedzi :] to dyskusja sie bedzie toczyc bo to nosny temat i kazdy latwo moze zabrac glos calemu swiatu przedstawiajac swoje zdanie w waznej kwestii.
Ja Kilgore czaje ze to jest dobra analogia to teizm vs. ateizm tylko boli mnie to że wychodzi w tematach gdzie nic nie wnosi tylko śmierdzi propagandą to w jedną to w drugą stronę...
Kilgore Trout napisał(a):Malo kto ma widac ochote porozmawiac o krytyce Lacana czy o koncepcjach lingwistycznych Chomsky'ego.
Po drugie ja nie mam pojęcia ani o jednym ani o drugim i w sumie przez te potyczki nawet nie mam ochoty niczego się o tym dowiadywać. Po prostu rzygam tymi ciągłymi powtarzaniami tych samych, bałwochwalczych frazesów fanatyków z obu stron. Chociaz jako socjalista odnoszę wrażenie że większymi fanatykami sa libertarianie, bo to oni zawsze podnoszą "kupe" z ziemi.
Al-Rahim...Ty to ostatnio jakiś płytki się zrobiłeś

PS: Al-Rahim bibka sie szykuje 28 stycznia...słyszałeś coś czy mam do Ciebie zadzwonić?
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.