- ||| - napisał(a):Problem jest z nowymi użytkownikami jak Tymek czy aniolgabriel, zaślepionych socjalizmem. Wypisują bzdury, które tak kłują w oczy, że nie można przejść obok tego zupełnie obojętnie. Tak się dotychczas złożyło, że żadna z potyczek Liberalizm vs Socjalizm nigdy nie skończyła się na korzyść Socjalizmu. Niech lewica przestanie opowiadać nonsensy, które wielokrotnie już obaliliśmy. To oni nas prowokują do dyskusji.
No to właśnie dlatego chcę tematu gdzie będzie ta potyczka. Po co w każdym temacie gadać o tym gównie? Żadna dysklusja na ten temat nie skończyła się na korzyść socjalizmu bo żadna nigdy sie nie skończyła
. Po tych dyskusjach mogę jedynie stwierdzić iż mój kurs zmienił się troszkę w stronę liberalizmu ale nie chcę o liberaliźmie czytać w każdym temacie! Jak ktoś was "sprowokuje" to rzucacie mu link do tematu wojennego i po sprawie. Rzygam sloganami libertarian tak jak Ty socjalistów...
Zróbcie sobie ten temat i przyklejcie, nadajcie mu priorytet i walnijcie w regulaminie że wspomnienie o socjaliźmie grozi wojną z "upośledzoną" częścią społeczności tego forum

Co do problemu to również ma go AVX który w wieku 16 czy 17 lat nie widzi nic innego tylko liberalizm liberalizm a chuja o życiu samodzielnym wie. Z góry chcę przeprosić AVX jeżeli odbierze to źle ale to jest czysta prawda, taka oczywista oczywistość
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.