Pani profesor Joanna na szczescie jest juz u schylku swojej kariery <ufff> Na szczescie stanowi element swoistej egoztyki, podobnie zreszta, jak o niebo inteligentniejszy od niej, choc nadal klaunowaty, JKM.
Vacarius po raz enty udowodnil, ze nia ma pojecia o czym mowi. Rzuca jedynie hasla z kosmosu, nie majac pojecia o samej gospodarce. Jeszcze ani razu nie przytoczyl konkretnego przykladu z zycia codziennego. I to mnie dziwi, bo o ile Tymek rzuca jeszcze mlodzienczymi haslami, nie majac za wiele pojecia o codziennosci gospodarczej (nie chce Cie obrazic, stwierdzam tylko fakt. Ja rowniez myslalem dokladnie tak samo jak Ty, gdy mialem nie 17, ale nawet 22 lata), tylko lykajac cukierkowate opowiescie o "rownosci spolecznej", to Vacarius, wszak starszy ode mnie, powinien. Chyba, ze jeszcze nie pracuje jeszcze albo zwisa mu, co sie dzieje z jego pieniedzmi. Nie moj portfel - nie moja sprawa.
Na razie, cala lewicowosc na tym forum, poza jednym przypadkiem Tgc, sprowadza sie do:
a) precz z prywatyzacja (lecz merytoryki brak)
b) precz z przedsiebiorczosciom (do tego sprowadza sie upieprzanie kazdego, kto probuje cos zrobic sam i nie wyciaga reki po panstwowe)
c) "dojebac klechom" ! (choc watpie, czy osoby te wiedza dokladnie, za co chca "dojebywac klechom")
+ zauroczenie skrzeczaca pania profesor Joanna (podobnie, jak u kolibrow - JKM'em i u wszechpolakow - Wierzejskim)
d) "a jak przyleci meteoryt, a wielkie tsunami nawiedzi Polske.... i jak najada na nas alieni..."
Troche to... smieszne po prostu
Niemniej, osoby te sa pelnoletnie i oddadza glos na partie, ktora siegnie do MOJEJ kieszeni, kradnac zapracowane przeze mnie pieniadze. A panowie lewicowcy napasa brzuchy przy panstwowym korycie, do spolki zapraszajac cale rzesze krewnych i znajomych krolika. Wszak - panstwowego nikt mierzyc nie bedzie, to nie prywatna firma :]
A co do Racji - jak do niej wstepowalem, przedli cienko. Rozumiem, partia sie buduje. Potem nawet gdzieniegdzie o niej pisano. Obecnie - cisza, jak po smierci programisty ;] Ot kolejna z chyba setki partyjek.
No a odpowiedzi na te tematy
http://forum.ateista.pl/showthread.php?p...post116962
http://forum.ateista.pl/showthread.php?t=3610&page=4
NADAL nie ma... Kurde no, niedlugo miesiac styknie...
A, przy okazji wspomne o temacie pilastra: nowe wydanie Wskaźnika Wolności Gospodarczej, Index of Economic Freedom [...] na rok 2008
Vacarius po raz enty udowodnil, ze nia ma pojecia o czym mowi. Rzuca jedynie hasla z kosmosu, nie majac pojecia o samej gospodarce. Jeszcze ani razu nie przytoczyl konkretnego przykladu z zycia codziennego. I to mnie dziwi, bo o ile Tymek rzuca jeszcze mlodzienczymi haslami, nie majac za wiele pojecia o codziennosci gospodarczej (nie chce Cie obrazic, stwierdzam tylko fakt. Ja rowniez myslalem dokladnie tak samo jak Ty, gdy mialem nie 17, ale nawet 22 lata), tylko lykajac cukierkowate opowiescie o "rownosci spolecznej", to Vacarius, wszak starszy ode mnie, powinien. Chyba, ze jeszcze nie pracuje jeszcze albo zwisa mu, co sie dzieje z jego pieniedzmi. Nie moj portfel - nie moja sprawa.
Na razie, cala lewicowosc na tym forum, poza jednym przypadkiem Tgc, sprowadza sie do:
a) precz z prywatyzacja (lecz merytoryki brak)
b) precz z przedsiebiorczosciom (do tego sprowadza sie upieprzanie kazdego, kto probuje cos zrobic sam i nie wyciaga reki po panstwowe)
c) "dojebac klechom" ! (choc watpie, czy osoby te wiedza dokladnie, za co chca "dojebywac klechom")
+ zauroczenie skrzeczaca pania profesor Joanna (podobnie, jak u kolibrow - JKM'em i u wszechpolakow - Wierzejskim)
d) "a jak przyleci meteoryt, a wielkie tsunami nawiedzi Polske.... i jak najada na nas alieni..."
Troche to... smieszne po prostu
Niemniej, osoby te sa pelnoletnie i oddadza glos na partie, ktora siegnie do MOJEJ kieszeni, kradnac zapracowane przeze mnie pieniadze. A panowie lewicowcy napasa brzuchy przy panstwowym korycie, do spolki zapraszajac cale rzesze krewnych i znajomych krolika. Wszak - panstwowego nikt mierzyc nie bedzie, to nie prywatna firma :]A co do Racji - jak do niej wstepowalem, przedli cienko. Rozumiem, partia sie buduje. Potem nawet gdzieniegdzie o niej pisano. Obecnie - cisza, jak po smierci programisty ;] Ot kolejna z chyba setki partyjek.
No a odpowiedzi na te tematy
http://forum.ateista.pl/showthread.php?p...post116962
http://forum.ateista.pl/showthread.php?t=3610&page=4
NADAL nie ma... Kurde no, niedlugo miesiac styknie...
A, przy okazji wspomne o temacie pilastra: nowe wydanie Wskaźnika Wolności Gospodarczej, Index of Economic Freedom [...] na rok 2008
Null pointer exception