Mejson mowi "nie".
Dyskusje-jatki polityczne ze sprowadzaniem sojusznikow juz nas czesciowo podzielily, a podziela nas jeszcze bardziej. Skonczymy wlasnie jak APPR (ktora bardzo bolesnie sie podzielila).
Sa gotowe fora do tego. Jest mikke, jest ul, jest lid. Tam mozna zapraszac kumpli o podobnych pogladach i robic masowki, po czym - (a to przydatne !) uczyc sie i zaprawiac w bojach (wszak to oponenci sa najlepszym sprawdzianem umocowania naszych idei).
Na takie dyskusje braknie nam coraz bardziej czasu. Ja pisze falami, ostatnio akurat mialem troche luzu, ale nie bede mial czasu na cale polemiki. Pilaster pisze jeszcze rzadziej. Avx ma kupe wolnego czasu, to sie nie ma codziwic na razie.
Mysle, ze roznice polityczne beda sie miedzy nami ujawniac caly czas. Wazne jest to, ze najwieksza burza juz chyba przeszla. Prawie kazda z wymienionych osob ma na koncie jakis "elaborat"
Jeden, drugi trzeci, ale nie da rady tak pisac dluzej. A moze dojsc do pyskowek.
Poza tym - niestety, ale dyskutantow mamy TYLKO Tgc. Tymek, Vacarius - nie sa w stanie poda,c jak na razie, zadnego konkretnego przykladu (i nie dziwi mnie to, przynajmniej w przypadku Tymka - ponownie zaznaczam, ze nie zamierzam go obrazic tym!). To nie dyskusja, tylko meczace i nudne odpieranie naiwnych "batalii". Z nim podyskutowalbym z przyjemnoscia. Owszem, dla sprawiedliwosci mozecie zapraszac kumpli, ale wowczas forum stanie sie stricte polityczne.
Juz w UPR jest problem, bo liberalowie konserwatywni gryza sie z niekonserwatywnymi. Z nami stanie sie to samo, tylko od drugiej strony. Zegnajcie zloty
JESTEM PRZECIW.
Dyskusje-jatki polityczne ze sprowadzaniem sojusznikow juz nas czesciowo podzielily, a podziela nas jeszcze bardziej. Skonczymy wlasnie jak APPR (ktora bardzo bolesnie sie podzielila).
Sa gotowe fora do tego. Jest mikke, jest ul, jest lid. Tam mozna zapraszac kumpli o podobnych pogladach i robic masowki, po czym - (a to przydatne !) uczyc sie i zaprawiac w bojach (wszak to oponenci sa najlepszym sprawdzianem umocowania naszych idei).
Na takie dyskusje braknie nam coraz bardziej czasu. Ja pisze falami, ostatnio akurat mialem troche luzu, ale nie bede mial czasu na cale polemiki. Pilaster pisze jeszcze rzadziej. Avx ma kupe wolnego czasu, to sie nie ma codziwic na razie.
Mysle, ze roznice polityczne beda sie miedzy nami ujawniac caly czas. Wazne jest to, ze najwieksza burza juz chyba przeszla. Prawie kazda z wymienionych osob ma na koncie jakis "elaborat"
Jeden, drugi trzeci, ale nie da rady tak pisac dluzej. A moze dojsc do pyskowek.Poza tym - niestety, ale dyskutantow mamy TYLKO Tgc. Tymek, Vacarius - nie sa w stanie poda,c jak na razie, zadnego konkretnego przykladu (i nie dziwi mnie to, przynajmniej w przypadku Tymka - ponownie zaznaczam, ze nie zamierzam go obrazic tym!). To nie dyskusja, tylko meczace i nudne odpieranie naiwnych "batalii". Z nim podyskutowalbym z przyjemnoscia. Owszem, dla sprawiedliwosci mozecie zapraszac kumpli, ale wowczas forum stanie sie stricte polityczne.
Juz w UPR jest problem, bo liberalowie konserwatywni gryza sie z niekonserwatywnymi. Z nami stanie sie to samo, tylko od drugiej strony. Zegnajcie zloty
JESTEM PRZECIW.
Null pointer exception