Tsumoso napisał(a):Ja rozumiem, że można mieć podobne poglądy etc ale to troszkę śmieszne tak otwarcie przyznawać się do kółka wzajemnej adoracji... coś mi się widzi, że młodzi i/lub niedojrzali jeszcze troszkę jesteście ;-) nie ma co tworzyć barier politycznych na tym forum, nie ma też co publicznie odwalać sztucznych i śmiesznie niedojrzałych scenek. Kurcze, wyobraźcie sobie, że jest tu więcej osób o podobnych do was poglądach ale oni teraz raczej nie przyznają się do was publicznie bo po prostu ośmieszacie nie tylko siebie ale tych co myślą podobnie jak wy tylko, że są bardziej dojrzali i poważni... ;>
skoro liberałowie na tym forum cały czas jeden drugiemu piszą jak to się ze sobą zgadzają i wogóle buzi - buzi cmok-cmok... aj przepraszam..
są jeszcze formy kłotni typu
- kolego nie zgadzam sie z tobą gdyz uwazam ze drogi i publiczne chodniki takze nalezy sprywatyzowac tak samo jak nalezy sprywatyzowac fontanny miejskie , ale bron boze podatku.
i odpowiedz :
- ach kolego masz racje poniewaz przez to mniej kasy zabierze nam socjalityczne panstwo ( od paru dobrych lat mocno kapitalistyczne ) i bedziemy mogli dalej chrzanic bzdury jaka to komuna zla ble ble ble..
ja to tak widze i pewnie przejaskrawiam ale mam prawo do takiego osądu.
LIBERTÉ, ÉGALITÉ, FRATERNITÉ!