Cytat:Juz sie KPZR o to postaral, aby nie mieli mozliwosci zobaczyc.
hehe, a sanacyjne darmozjady same wcale nie uciekły na zachód.....
no tak i to ja gadam bzdury niby

Cytat:Nie wszystkich, ale w duzym procencie, co najmniej 50%. Pozostalych uwazam za osoby wrazliwe spolecznie, ktore jednak nie rozumieja, ze nie mozna odbierac jednemu, by dac drugiemu.
to jak z liberałami - 50 % to złodzieje natomiast drugie 50% to osoby mniej wrażliwe społecznie, frustraci itp.
Cytat:kapitalista jest wlasnie CZLONEK SPOLECZENSTWA, ktory stara sie usamodzielnic i zarabiac na swojej wiedzy i pracy, ale nie kosztem innych.
kapitalista to członek próżniaczej częsci społeczeństwa ktory stara sie za wszelką cenę dorobić majątku na czyjejś krzywdzie,
głównie, bo jest ułamek procenta tych ktorz probują sie dorobić czegoś na swojej krzywdzie
Cytat:A kapitalizm to zgoda spoleczenstwa na samodzielnosc, a nie na opiekuncza role panstwa
nieświadoma tak bym to ujął,
albo reakcja na zbytnia biurokrację i problemy ustroju socjalistycznego
Cytat:Mam takze hobby i to nie jedno oraz trace czas (coraz czesciej) na tym forum.
.... to w czymś jesteśmy jednak podobni.
ja lubie czytac o naszej historii. I nie moge znaleść ksiązki rzetelnie oddającej realia po 89' roku,
no i jeszcze zebym tam znalazl uznanie dla Polski Ludowej i ludz pracy.
więc często włóczę sie po stronach typu legaba i czasem znajdę coś cennego czasem nie
nie chodzi o to zeby czytac informacje z jednego zrodla tylko z 15 i wtedy jest sie w stanie naprawde pojąć istote sprawy.
Cytat:Tymek i aniolgabriel to klasyczne trolle internetowe. Nie przedstawiają ŻADNYCH argumentów, oprócz w kółko odtwarzanych (niczym z taśmy) sofizmatów
niczym mnie Avx nie zaskoczył, jak zwykle ma swoje słupki ze statystykami i na tym opiera poglądy,
no fakt bo przeciez o realnym zyciu nie ma pojecia,
czy ja wiem czy żadnych???
no tak ale skoro nie potrafią przedstawić kontrargumentów zaczynają nas obrażać...
pozdrawiam aniolgabriel, widze ze poki co to we dwoch jestesmy na posterunku...
Cytat:Ideologia komunistyczna popiera ateizm. Aczkolwiek z definicji ateizmu nie wynika, że musi być komunistyczny.
ale lepiej zeby był bo wtedy łączymy przyjemne z pożytecznym
LIBERTÉ, ÉGALITÉ, FRATERNITÉ!