Tymek napisał(a):kapitalista to członek próżniaczej częsci społeczeństwa ktory stara sie za wszelką cenę dorobić majątku na czyjejś krzywdzie,
No prosze, teraz jestem prozniakiem. Coz, moze faktycznie ostatnio troche sie opuscilem... W domu jestem az na weekendy.
Ale dobrze, moge byc leniwym prozniakiem, ktory sie bogaci pracujac zawodowo, a po pracy, nieustannie uczac i sprzedajac swoje uslugi klientom. To mi pasi.
Ale ostrzegam, to jest MOJA ciezka praca. Ty w swoim zyciu nie wykonales jeszcze zadnej odpowiedzialnej pracy, ale juz bys chcial decydowac o moich dochodach.
Kto w takim przykladzie jest pasozytem i na kim? Ja na tobie, czy ty na mnie ?
Cytat:głównie, bo jest ułamek procenta tych ktorz probują sie dorobić czegoś na swojej krzywdzie
Aaaa, chyba ze tak. To juz sie nie czuje prozniakiem, tylko ew. pasozytem na ciele mojego szefa w firmie. W sumie - moze tak byc. Moglbym popracowac troche jako wolontariusz. Jutro, obiecuje, zloze mu taka oferte. Pewnie sie ucieszy.
Cytat:albo reakcja na zbytnia biurokrację i problemy ustroju socjalistycznego
Ach, problemy, powiadasz... biurokracja powiadasz....
A skad w socjalizmie biurokracja ?
hock:Cytat:.... to w czymś jesteśmy jednak podobni.
Rowniez bardzo zaluje, ale coz...
Cytat:no i jeszcze zebym tam znalazl uznanie dla Polski Ludowej i ludz pracy.
Faktycznie, to bylaby jedynie obiektywna ksiazka. Ale.... ludzie jakos nie chca ich pisac, a przeciez TYLU lewicowych historykow jest.... Ci ludzie pracy, a bylo ich miliony, powinni wydawac chocby w podziemu cale tony takich ksiazek....
Fuj, ale lenie

Cytat:niczym mnie Avx nie zaskoczył, jak zwykle ma swoje słupki ze statystykami i na tym opiera poglądy,
Alez oczywiscie. Ja te slupki czuje realnie, gdy przychodzi mi za cos placic i gdy placa mnie. Ty na razie nie masz za wiele pojecia o tym, dlatego slupki nie stanowia dla ciebie zadnej wartosci. Poza tym nie wyszedles na razie do ludzi pracy, twoi rowiesnicy szykuja sie do matury. Poczekam spokojnie, az skonczysz studia.
Cytat:no fakt bo przeciez o realnym zyciu nie ma pojecia,
Wykazujesz to co 20 minut. Srednio.
Cytat:no tak ale skoro nie potrafią przedstawić kontrargumentów zaczynają nas obrażać...
Jest to wyraz wkurzenia, gdy ktos, nie umiejac podac zadnego argumentu ZA, wciaz utrzymuje przy swoim, co owocuje tym, ze trolluje.
Null pointer exception