Zgadza sie, zalezy mi na kasie. To jedyne, na czym mi naprawde zalezy. Wszystko inne mozna miec za pieniadze.
Bez nich - nie bedzie zdrowia.
Bez nich - rozpadnie sie wiekszosc zwiazkow.
Bez nich - trudno wychowac dzieci.
Bez nich - cale zycie jest wegetacja z dnia na dzien.
A ja wole zyc z pewnoscia, ze:
- stac mnie na wykupienie opieki medycznej,
- stac mnie na wychowanie dzieci
- stac mnie na zapewnienie milego zycia mojej dziewczynie
- stac mnie na moje hobby
- stac mnie na dalsze inwestowanie i powiekszanie swoich oszczednosci.
Nie sa najwazniejsze (i wiem cos o tym), ale sa podstawa.
Grunt, to zarabiac pieniadze swoja praca, swoim pomyslem i swoim wysilkiem. A nie zabierac pieniadze innym (jak socjalisci) lub wyludzac (jak nieuczciwi kapitalisci). Ja wcale, Tymku, nie popieram tych, ktorzy oszukuja. Bo mnie tez nie raz oszukano, a potem powiedziano "mogles doczytac" i "nieznajomosc prawa szkodzi".
Ja tylko chce, abym mogl na siebie SAM zarabiac, SAM decydowac o tym, za co chce zaplacic, KIEDY chce umrzec i aby nie zabierano mi moich pieniedzy NA COKOLWIEK bez mojej zgody.
W tym sensie jestem kapitalista i bede zwalczal socjalizm na kazdym froncie, na kazdej linii. Zreszta - socjalizm nie obronil sie nigdy i nigdzie, wiec nie mam sie czego bac. A wszelkie rewolucje i tak wymiotly najpierw swoich tworcow, a dopiero potem dotknely ludnosci :] I nigdy nie bedzie inaczej
Bez nich - nie bedzie zdrowia.
Bez nich - rozpadnie sie wiekszosc zwiazkow.
Bez nich - trudno wychowac dzieci.
Bez nich - cale zycie jest wegetacja z dnia na dzien.
A ja wole zyc z pewnoscia, ze:
- stac mnie na wykupienie opieki medycznej,
- stac mnie na wychowanie dzieci
- stac mnie na zapewnienie milego zycia mojej dziewczynie
- stac mnie na moje hobby
- stac mnie na dalsze inwestowanie i powiekszanie swoich oszczednosci.
Nie sa najwazniejsze (i wiem cos o tym), ale sa podstawa.
Grunt, to zarabiac pieniadze swoja praca, swoim pomyslem i swoim wysilkiem. A nie zabierac pieniadze innym (jak socjalisci) lub wyludzac (jak nieuczciwi kapitalisci). Ja wcale, Tymku, nie popieram tych, ktorzy oszukuja. Bo mnie tez nie raz oszukano, a potem powiedziano "mogles doczytac" i "nieznajomosc prawa szkodzi".
Ja tylko chce, abym mogl na siebie SAM zarabiac, SAM decydowac o tym, za co chce zaplacic, KIEDY chce umrzec i aby nie zabierano mi moich pieniedzy NA COKOLWIEK bez mojej zgody.
W tym sensie jestem kapitalista i bede zwalczal socjalizm na kazdym froncie, na kazdej linii. Zreszta - socjalizm nie obronil sie nigdy i nigdzie, wiec nie mam sie czego bac. A wszelkie rewolucje i tak wymiotly najpierw swoich tworcow, a dopiero potem dotknely ludnosci :] I nigdy nie bedzie inaczej
Null pointer exception