Luka Wars napisał(a):za 2 lata przejedziecie się na cudzie Irlandii w wykonaniu Tuska.
:lol2:
Nie mam się na czym przejechać. Jestem libertarianinem. Tusk jest żałosny w swoim brakiem radykalizmu i z kosmetycznymi modyfikacjami (zazwyczaj zresztą nie robi kompletnie nic).
Jak ktoś zniesie socjal i pośle do diabła bank centralny, przy okazji legalizując narkotyki, nieopodatkowany hazard i parę innych rzeczy; to będę mógł szczerze powiedzieć, że jest świetny.
DarkWater napisał(a):no to popieramy niewolnictwo? masz półdarmowych robotników bez żadnych praw. na tym opiera się amerykańska gospodarka. cynizm do potęgi.
Chwileczkę - jeśli ktoś przyjeżdża do USA z np. Meksyku, to znaczy, że w USA jest mu lepiej, niż w Meksyku. Nikt przecież nie robi przymusowych transportów "niewolników", wręcz przeciwnie, USA teraz buduje na granicy z Meksykiem mur ! Mogą Meksykanie zostać w domu, USA wręcz by się cieszyło, skoro mury stawia :-D
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.