Część wcześniejsza tutaj (skutek dołączenia jednego tematu do dwóch różnych, w ramach likwidowania nadmiernego rozdrobnienia).
No jasne ! Serio. Tylko odrobinę mniejsza dawka, porcyjka dziennie to przegięcie.
Oczywiście program finansowany z prywatnych pieniędzy, nie z budżetu. Jednak libertariańskie państwo mogłoby go wspomóc np. publicznym zachęceniem Wolnościowo nastawionych obywateli do dobrowolnych datków.
No wiadomo.
Dopiero twoje następne twierdzenia są antywolnościową bzdurą :-P Tak idiotyczną, że nie widzę sensu podejmować dyskusji. Chciałeś sprowadzić do ad absurdum, a zupełnie ci nie wyszło.
Phillrond napisał(a):Dobry byłby program który zalecałby szkolnej młodzieży porcyjkę lsd dziennie i gwarantował 3 skręty tygodniowo
No jasne ! Serio. Tylko odrobinę mniejsza dawka, porcyjka dziennie to przegięcie.
Oczywiście program finansowany z prywatnych pieniędzy, nie z budżetu. Jednak libertariańskie państwo mogłoby go wspomóc np. publicznym zachęceniem Wolnościowo nastawionych obywateli do dobrowolnych datków.
Phillrond napisał(a):Ponadto każdego chorego z nienawiści można by leczyć dragami właśnie.
No i co to za prawo które takiego dobra obywateli zabrania
Nie wiem o co ta medialna afera- każdy wie, że lsd dla przykładu jest zdrowe i pomaga odkrywać nowe horyzonty
No wiadomo.
Dopiero twoje następne twierdzenia są antywolnościową bzdurą :-P Tak idiotyczną, że nie widzę sensu podejmować dyskusji. Chciałeś sprowadzić do ad absurdum, a zupełnie ci nie wyszło.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.