Avx napisał(a):O bogowie, Vacarius... Czy nie mógłbyś się zająć mniej fantastycznie brzmiącymi rozważaniami ? Proszę ? Nie jako moderator to piszę, nie mam zamiaru nawet czegoś co uważam za absurd usuwać, bogowie brońcie, ale, eeeee... Po prostu proszę jako zwykły użytkownik, bo od tych tekstów już mi się niedobrze robi :-DNo i dobrze ze sie tobie niedobrze robi. Powinno. Tak działa na UPRowców prawda o wadach UPRowskiego liberalizmu gospodarczego.
I nie szantażuj ze będziesz usuwać posty, które obalają z kretesem liberalizm w świecie ludzi.
Bo dobry moderator nie jest moderatorem dla siebie, dla głoszenia swoich poglądów. Tylko dla innych, dla bronienia praw użytkownika do głoszenia swoich poglądów.
Słupek napisał(a):Vacarius, mam propozycję. Załóż forum AntyUPR i tam umieszczaj swoje rozważania gospodarcze.Nie ma sensu taką kanapową partią sie przejmować. Ale jeśli by kiedyś weszli do sejmu i nadal chcieliby likwidować pieniądze papierowe, wszelki socjalizm i robić podatek pogłówny. To na pewno takie forum bym założył.