Nie no ziola sa tanie. Spice gold 3g - 75zl, a masz tam tyle palenia (pomijam kwestie, ze spice jest troche mocniejszy od zielska), co w osiedlowej 5 (albo i lepiej).
Piguly: diablo - jedna starcza na ostra banie 6 - 8h, czyli na cala noc - 20zl. No specjalnie tanie to to nie jest w porownaniu z nielegalem.
Z psychodelikow, to tylko salvia tanio wychodzi, kaktusy, muchomory, davesy (niby mdma) sa bardzo drogie, ale duzo osob pisze, ze lepsze od prawdziwego mdma.
Mialem cos jeszcze napisac, ale zapomnialem. :d strasznie sie tym ujaralem, jak po 2 - 3 wiaderkach ziela.
-----
Nie no mam podobne doswiadczenia (chyba, lol). A "to" idzie 2 dni, a za niedlugo 3 sklepy ruszaja w polsce, miedzy innymi we wroclawiu. Ciekawe jak sie to rozwienie. W anglii to tego pelno jest.
-----

Mam jakas komedie wlaczona, bo do pisania posta jej nie wylaczylem tylko zminimalizowalem. :d
I teraz tak pisze tutaj tego posta, a w tle mi jodluja jakies dzieci.
----
Wystarczy na necie popatrzec na opinie. Spice gold podbija polske.
Bajkowa bania, jak po dobrym skunie i to jeszcze legalnie. 
-----
A teraz spice diamond wyszedl. Ulepszony gold i do tego troche mocniejszy.
!!--------!!
Dobra, przyznaje sie! Dopalacze to moj nowy biznes, nad ktorym tyle pracowalem.
Ps. Fajne bonio sobie zmontowalem z butelki 1,5l, probowki stozkowej (wtf?!) i lufki. Do srodka woda, lud i pali sie jak marzenie.
Piguly: diablo - jedna starcza na ostra banie 6 - 8h, czyli na cala noc - 20zl. No specjalnie tanie to to nie jest w porownaniu z nielegalem.
Z psychodelikow, to tylko salvia tanio wychodzi, kaktusy, muchomory, davesy (niby mdma) sa bardzo drogie, ale duzo osob pisze, ze lepsze od prawdziwego mdma.
Mialem cos jeszcze napisac, ale zapomnialem. :d strasznie sie tym ujaralem, jak po 2 - 3 wiaderkach ziela.
-----
Nie no mam podobne doswiadczenia (chyba, lol). A "to" idzie 2 dni, a za niedlugo 3 sklepy ruszaja w polsce, miedzy innymi we wroclawiu. Ciekawe jak sie to rozwienie. W anglii to tego pelno jest.
-----

Mam jakas komedie wlaczona, bo do pisania posta jej nie wylaczylem tylko zminimalizowalem. :d
I teraz tak pisze tutaj tego posta, a w tle mi jodluja jakies dzieci.

----
Wystarczy na necie popatrzec na opinie. Spice gold podbija polske.
Bajkowa bania, jak po dobrym skunie i to jeszcze legalnie. 
-----
A teraz spice diamond wyszedl. Ulepszony gold i do tego troche mocniejszy.

!!--------!!
Dobra, przyznaje sie! Dopalacze to moj nowy biznes, nad ktorym tyle pracowalem.
Ps. Fajne bonio sobie zmontowalem z butelki 1,5l, probowki stozkowej (wtf?!) i lufki. Do srodka woda, lud i pali sie jak marzenie.