JEzusie. Ale mnie poskladalo co tego glupiego posta pisalem.
Fajnie smiesznie, straszna bania, nie wiedzialem do konca co sie dzieje (albo teraz nie pamietam). Tak mnie zaczelo suszyc po pol godziny (w srodku bani spicowej), ze nawet gdy woda przeplywala mi przez gardlo, czulem sachare. Wypilem 1,5 l wody z tego powodu, a potem zygalem, zygalem, zygalem.
Tragedia. :mad:
A jak wrocilem z miasta to czulem sie dobrze, popilem sporo, ale z rozsadkiem, a tu taki glupi pomysl ze spice przyszedl do glowy. Od tej pory (chwilowo) nie mam ochoty na jaranie tego, musze sobie zielska zamotac. :ogorek:
--------
Zreszta gdy dzialanie podobne, konsekwencje brania identyczne, gdy jedno i drugie jest substancja chemiczna o dzialaniu narkotycznym, to pytam: co za roznica czy chemia czy natura? Dla mnie to takie farmazony powtarzane przez rasta jaraczy natury i innych tym podobnych.
Z tym zabezpieczaniem nas przez roslinki przed przedawkowaniem to poplynales rowno...
ps. Sorry, ze tak zamotanie pisze, caly dzien harowy, potem silka. Teraz dopiero z piwkiem siedze, padam, a umysl juz dawno odpadl.
-----
O wlasnie sobie pomyslalem, kurna mogliscie mnie wpisac w poleconych podczas rejestracji, mialbym pozniej upust pare zlociszy. Jak ktos bedzie sie rejestrowal i ma dobre serce
to moze wpisac w osobie, ktora polecila dopalacze : shiroi_kumo@interia.pl . Thx in advance (wo)man!
Fajnie smiesznie, straszna bania, nie wiedzialem do konca co sie dzieje (albo teraz nie pamietam). Tak mnie zaczelo suszyc po pol godziny (w srodku bani spicowej), ze nawet gdy woda przeplywala mi przez gardlo, czulem sachare. Wypilem 1,5 l wody z tego powodu, a potem zygalem, zygalem, zygalem.
Tragedia. :mad:
A jak wrocilem z miasta to czulem sie dobrze, popilem sporo, ale z rozsadkiem, a tu taki glupi pomysl ze spice przyszedl do glowy. Od tej pory (chwilowo) nie mam ochoty na jaranie tego, musze sobie zielska zamotac. :ogorek:
--------
Cytat:Jestem również przeciwnikiem teorii, że salvinorin uwalnia się w jakichś kosmicznych temperaturach, że to niby czeba palnika używać, Pewnie jakiś producent palników rozsiał na hyperrealu taką baśń.To predzej na erowidzie takie bajki puscili. To jest chyba sprawdzona informacja. Nie znaczy, to oczywiscie, ze przy nizszych temp. salvinorium sie nie uwalnia. Uwalnia sie go po prostu mniej. Tak samo jak bys palil ziolo podpalajac caly czas zarowa zapalra, to mniej thc by sie wydzielilo, niz spalajac ziolko w mniejszej temperaturze (odwrotnie od salvi).
Cytat:Również jestem przeciwnikiem teorii, że "trzeba sobie wyrabiać receptory"Nie stosuje sie to do wszystkich osob, natomiast wiele osob zaobserwowalo takie zjawisko, miedzy innymi ja. Bajka to napewno nie jest.
Cytat:Osobiście jestem przeciwnikiem syntetycznej chemii......[...]E tam. LSD jest o wiele bezpieczniejsze od gribensow/muchomorow/bielunia/wilczej jagody/... . Czy substancja zostala syntetycznie wytworzona, czy pochodzi z roslinki nie ma znaczenia w momencie konsumowania jej przez czlowieka. Powiedzialbym wiecej, narkotyki syntetycznie wytworzone z reguly sa bezpieczniejsze. Probujac dostarczyc do organizmu substancje narkotyczna z rosliny, zazwyczaj pochlaniamy cala roslinke wraz z innymi substancjami. Majac wyekstrahowana chemicznie substancje o dzialaniu narkotycznym oszczedzamy sobie trucia sie calym syfem, ktory siedzi w roslince.
Zreszta gdy dzialanie podobne, konsekwencje brania identyczne, gdy jedno i drugie jest substancja chemiczna o dzialaniu narkotycznym, to pytam: co za roznica czy chemia czy natura? Dla mnie to takie farmazony powtarzane przez rasta jaraczy natury i innych tym podobnych.
Z tym zabezpieczaniem nas przez roslinki przed przedawkowaniem to poplynales rowno...
Cytat:Współcześnie Salvia utożsamiana jest w Meksyku z Matką boskąA bielun nazywali indianie (czy inne cpuny) z costam del diablo. ;-)
ps. Sorry, ze tak zamotanie pisze, caly dzien harowy, potem silka. Teraz dopiero z piwkiem siedze, padam, a umysl juz dawno odpadl.
-----
Cytat:Teraz tylko czekam na paczuszkeDopalacze pod tym wzgledem dziala wzorowo. Jezeli zamowienie zlozyles przed 12 to jeszcze tego samego dnia wysylaja. Dochodzi na ogol w 2 dni, jezeli poczta nie nawali.
Cytat:Mam nadzieje ze to nie zapisze mi sie gdzies w podswiadomosci i nie zepsuje mi tripaNic sobie nie wkrecisz, nie ta substancja. ;-)
O wlasnie sobie pomyslalem, kurna mogliscie mnie wpisac w poleconych podczas rejestracji, mialbym pozniej upust pare zlociszy. Jak ktos bedzie sie rejestrowal i ma dobre serce
to moze wpisac w osobie, ktora polecila dopalacze : shiroi_kumo@interia.pl . Thx in advance (wo)man!