Trzynaście powodów, dla których kot jest lepszy od mężczyzny:
1. Nieogolony kot wygląda znacznie lepiej, niż nieogolony facet.
2. Kotu nie rosną włosy w nosie.
3. Kot nie zajmuje tyle miejsca w łóżku.
4. Kot nie chrapie!
5. Kot nie narzeka na jedzenie z puszki i nie zjada ci ostatniej czekoladki z pudełka.
6. Każdy kot myje się bez napominania.
7. Kot nie zostawia brudnych skarpetek na środku dywanu.
8. Kot nie domaga się seksu o siódmej rano. A jeśli nawet, to nie od ciebie.
9. Jeżeli kot ofiaruje ci zdechłą mysz — możesz być pewna, że jest to podarunek całkowicie bezinteresowny.
10. Niegrzecznego kota łatwiej odizolować, niż upierdliwego mężczyznę.
11. Swojego kota możesz przedstawić w każdym towarzystwie, mając pewność, że się nie skompromituje.
12. Facet może być przystojny, brzydki, albo taki sobie. Koty są wyłącznie piękne.
13. Kot umie mruczeć, a mężczyzna nie!
Psy są zupełnie inne niż koty, ale tez są w porządku. Ja wolę koty. Dlaczego- bo są kotami
Bo są milutkie i wredne. Bo są nieokiełznane i leniwe w jednym. Nie wiem jak można żyć bez kota... To musi być bardzo nudne cały czas przebywać w towarzystwie swojego własnego gatunku :| Może z kotem nie porozmawiasz o fizyce czy polityce, ale nie masz co liczyć na to, że fizyk albo polityk będzie się przytulał codziennie rano do Twoich nóg... Nawet po 20 latach wspólnego mieszkania razem...
1. Nieogolony kot wygląda znacznie lepiej, niż nieogolony facet.
2. Kotu nie rosną włosy w nosie.
3. Kot nie zajmuje tyle miejsca w łóżku.
4. Kot nie chrapie!
5. Kot nie narzeka na jedzenie z puszki i nie zjada ci ostatniej czekoladki z pudełka.
6. Każdy kot myje się bez napominania.
7. Kot nie zostawia brudnych skarpetek na środku dywanu.
8. Kot nie domaga się seksu o siódmej rano. A jeśli nawet, to nie od ciebie.
9. Jeżeli kot ofiaruje ci zdechłą mysz — możesz być pewna, że jest to podarunek całkowicie bezinteresowny.
10. Niegrzecznego kota łatwiej odizolować, niż upierdliwego mężczyznę.
11. Swojego kota możesz przedstawić w każdym towarzystwie, mając pewność, że się nie skompromituje.
12. Facet może być przystojny, brzydki, albo taki sobie. Koty są wyłącznie piękne.
13. Kot umie mruczeć, a mężczyzna nie!
Psy są zupełnie inne niż koty, ale tez są w porządku. Ja wolę koty. Dlaczego- bo są kotami
Bo są milutkie i wredne. Bo są nieokiełznane i leniwe w jednym. Nie wiem jak można żyć bez kota... To musi być bardzo nudne cały czas przebywać w towarzystwie swojego własnego gatunku :| Może z kotem nie porozmawiasz o fizyce czy polityce, ale nie masz co liczyć na to, że fizyk albo polityk będzie się przytulał codziennie rano do Twoich nóg... Nawet po 20 latach wspólnego mieszkania razem...
All we hear is Radio ga ga
Radio what's new?
Radio, someone still loves you!
Radio what's new?
Radio, someone still loves you!