Cytat: Napisał Cleo Zobacz postDalej chcesz mnie wsadzic do wiezienia w imie swoich urojonych wobrazen na temat narkotykow?
ludzie biorący narkotyki moga być i wielokrotnie są niebezpieczni dla otoczenia.
Cytat:jeżeli dopuścisz LSD to dochodzi jeszcze flaszbek. Pozatym ja nie muszę chcieć. Jest całkowity zakaz.Twoja poroniona psychika dochodzi. Po lsd nie ma flashbackow.
Prowadzenie samochodu pod wplywem jakichkolwiek subtancji psychoaktywnych powinlo (i w wypadku wiekszosci jest) zakazane. Natomiast ktos kto prowadzenie samochodu pod wplywem psycholdelika podaje jako argument przeciw legalizacji, zwyczajnie sie osmiesza.
Zreszta co za idiota bedzie prowadzil po LSD? To nie alkohol glupie dzieci...
Cytat:niestety Avx musi się kisić z takimi jak ja i ryzykować że kolejne zaćpanie skończy się dla niego więzieniem.Proponuje Cleo igrnorowac, to ten samo poziom, co nacjonalisci i fanatyczni katolicy.
Cytat:ylko, że narkotyki powodują różnego rodzaju odstępstwa od normy. Takie ich działanie doprowadza do rozkładu społeczeństwa, którego strzeże państwo.Kurwa. Jebana propaganda.
Przemysl to jeszcze, bo zachowujesz sie jak kolejny paranoik.