Cytat: dlaczego? moim zdaniem gdyby nie byli trzezwi to by nie mordowali. "trzezwosc" jest pewnym stanem psychicznym wynikajacym z ukladu biochemii danego organizmu. dokladnie TYM SAMYM jest bycie "pod wplywem" jakiejs uzywki, po prostu zmienia sie biochemie.
Nie prowadzili by samochodu
Nie chodzili by po linie
Nie uprawiali by wspinaczki wysokogórskiej
Nie mogliby podejmować strategicznych decyzji
Wachlarz jest szeroki
Cytat: jesli ludzie NA TRZEZWO sa w stanie wybudowac oboz koncentracyjny to stawiam, w moim odczuciu uzasadniona, hipoteze ze "trzezwosc" jest stanem conajmniej sprzyjajacym potwornej patologii.
To ty jesteś patologią.
Jesteś zaślepiony swoimi złudzeniami. Życie jest brutalne i możesz sobie pokiwać palcem w bucie. Gdyby byli nietrzeźwi nie zbudowaliby niczego.
Dlaczego mam stawiać odurzenie ponad życie na trzeźwo- życie jakie mi się podoba i życie jakie kocham? Powiew wiatru, promienie słońca grzejące mnie w pogodny dzień- refleksy księżyca w strumieniu.... wszystko takie jakie widzę. Bez zniekształceń większych niż te wynikające z mojej natury Nie potrzebuję dopalaczy, ponieważ ewolucja radziła sobie bez nich- wykreowała miliony milionów stworzeń bez konieczności "dopalenia"
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright