Kilgore Trout napisał(a):1.znaczy jak np. nie wiem "wywolanie wojny"?1.Dowolny który według Ciebie jest "obozem koncentracyjnym"
2.psychodeliki, marihuana czy MDMA zawsze od samego poczatku stosowania na zachodzie towarzyszyly srodowiskom liberalnym, artystycznym, tolerancyjnym, antyrzadowym, pacyfistycznym.
3.Podczas gdy trzezwa wiekszosc (pomijajac jednostki) zawsze byla konserwatywna, egoistyczna, domagala sie wojen i brutalnej rzadowej kontroli. (widac to nawet po naszym forum)
2.To jest niezły argument,ale raczej na to że psychodeliki mogą poszerzać horyzonty,a z tym się właściwie zgadzam.
3.Większość oszołomów w Europie była biała,ale z tego nie wynika że przynależność do rasy białej powoduje zwiększoną liczbę czynów z kategorii "obóz koncentracyjny"-ponieważ większość jest biała.
Tak jak napisałem wcześniej nie twierdzę że Twoja hipoteza jest nieprawdziwa,ale bez konkretnych w miarę liczb nie mogę stwierdzić czegokolwiek.
[SIZE="2"]0 wyruchanych kóz + 153 wyruchane kozy = 134 obsrane jelenie i kupa spamujących kamieni. No i Goebbels oczywiście.[/SIZE]