Cytat:Jest to po prostu piękna idea zapewnienia szczęścia wszystkim obywatelom
Sa jeszcze inne piekne idee, narodowy socjalizm na przyklad. Co, nie wspanialy? Piekni aryjscy mezczyzni, sliczne blond kobiety wspolnie wioda szczesliwy zywod w wolnym (od zydow) spoleczenstwie.
Albo islamofaszyzm, wszyscy czcza Allaha, nie ma podzialow zadnych, nikt nikogo nie wyzyskuje, kazdy ma swoje miejsce i jest szczesliwy. Nie ma konfliktow religijnych, nikt nikogo nie wysadza w powietrze, islamofaszyzm to kolejna piekna idea

Cytat:Też mnie już męczy ta ciągła nachalna propaganda libertarianizmu na forum i udowadnianie wszem wokoło, że Korwin-Mikke jest największym ekonomistą naszych czasów. Jak dla mnie jest on w prawdzie dosyć barwną ale niestety zupełnie niepoważną personą.
Mnie meczy to nachalne gledzenie o Korwinie-Mikke, co mnie obchodzi Korwin-Mikke, obsesje macie jakas? Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, o niczym z wami pogadac nie mozna bo ciagle Korwin-Mikke, slowo daje pierdolnelo was mocno, Korwin-Mikke, Korwin-Mikke "ale co sadzisz o tym i owym", "a sadze ze Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, takie jest moje zdanie, Korwin-Mikke, za duzo Korwina-Mikke do jasnego Korwinna-Mikke, przestan mowic o Korwinie-Mikke, bo jak zaczne mowic o Korwinie-Mikke to bede mowic o Korwinie-Mikke" i caly czas no co sie czlowiek nie odezwie zaraz jakis fanatyk z zaburzeniem obsesyjno-kompulsywnym "KORWIN-MIKKE" i ciagle ciagle "a ja na to Korwin-Mikke" nawet w opisach juz limeryki jakies o Korwinie-Mikke bo dla nich liczy sie tylko Korwin-Mikke i swiata nie ma poza Korwinem-Mikke, liberalizm to Korwin-Mikke, nic nie wiem, nic nie wiem ALE KORWIN-MIKKE, slyszalem gdzies nazwisko Korwin-Mikke i teraz bede powtarzal Korwin-Mikke zeby nikt nie mial watpliwosci ze jestem idiota. Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, Korwin-Mikke, takie jest moje zdanie Korwin-Mikke to wszystko co ma do powiedzenia Korwin-Mikke.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)