1. Niekoniecznie całkowity demontaż. FlauFly owszem, jest chyba anarchokapitalistą, ale ja nie. Pisałem już więcej na ten temat.
2. Cały świat nie musi przestrzegać aksjomatów. Prawdę mówiąc nawet lepiej dla kraju libertariańskiego, żeby był socjaldemokratyczny. O ile tylko ów "świat" nie nałoży ceł zaporowych i nie zabroni swoim firmom inwestowania u liberałów; to w ciągu kilkunastu lat lat zrobiłoby się z kraju libertariańskiego centrum finansowe większe od Hongkongu. Wszyscy by chcieli by właśnie tam inwestować, lokować oszczędności i tak dalej.
2. Cały świat nie musi przestrzegać aksjomatów. Prawdę mówiąc nawet lepiej dla kraju libertariańskiego, żeby był socjaldemokratyczny. O ile tylko ów "świat" nie nałoży ceł zaporowych i nie zabroni swoim firmom inwestowania u liberałów; to w ciągu kilkunastu lat lat zrobiłoby się z kraju libertariańskiego centrum finansowe większe od Hongkongu. Wszyscy by chcieli by właśnie tam inwestować, lokować oszczędności i tak dalej.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.