Przygotować się trza do walki z osłabionym okupantem
Przy czym obecnie okupuje nas tak zwana III Rzeczpospolita, tyle, że państwo jest silne, a ja nie porywam się z motyką na słońce. Gdyby państwo wyglądało jak te co niektóre "państwa" z Afryki, o, to już większe możliwości, troszeńkę.
Na miejscu lubiących nauki ścisłe posiedziałbym nad szkicami technicznymi i pomyślał nad produkcją względnie nowoczesnej (naboje zespolone, nie ten śmiechu warty proch i kuleczki) broni palnej w warunkach warsztatowych
Niestety, moje zainteresowania tego nie obejmują 
Chociaż FlauFly to pacyfista i pewnie zaszyłby się w jakimś lesie, czy coś, nie ? ;P Oczywiście nie w sensie partyzantki, a odcięcia się od wydarzeń ;P
Przy czym obecnie okupuje nas tak zwana III Rzeczpospolita, tyle, że państwo jest silne, a ja nie porywam się z motyką na słońce. Gdyby państwo wyglądało jak te co niektóre "państwa" z Afryki, o, to już większe możliwości, troszeńkę.Na miejscu lubiących nauki ścisłe posiedziałbym nad szkicami technicznymi i pomyślał nad produkcją względnie nowoczesnej (naboje zespolone, nie ten śmiechu warty proch i kuleczki) broni palnej w warunkach warsztatowych
Niestety, moje zainteresowania tego nie obejmują 
Chociaż FlauFly to pacyfista i pewnie zaszyłby się w jakimś lesie, czy coś, nie ? ;P Oczywiście nie w sensie partyzantki, a odcięcia się od wydarzeń ;P
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.