KILGORE
Odsyłam jedynie kolegę-dyskutanta do źródła wiedzy na temat, o którym najprawdopodobniej nie ma pojęcia. Zresztą dziwię się, że niektórzy libertarianie nie oponują przeciwko przedstawianiu w tak absurdalny sposób "wrogich" systemów. Brakuje widać szacunku dla przeciwnych światopoglądów i ludzi w ogóle.
Cytat:Nie czepiam sie konkretnej ksiazki do ktorej odsylasz dyskutanta chłopcze tylko twojego paternalizmu i bijacego od ciebie przekonania o posiadaniu Prawdy na dany temat.Nie rozumiesz chłopcze jednej rzeczy. Mylisz posiadanie wiedzy z przekonaniem o posiadaniu prawdy. To samo można zarzucić każdemu dyskutantowi, jest to wygodna i skuteczna forma deprecjacji, szkoda że polega na apodyktycznym ocenianiu innych.
Odsyłam jedynie kolegę-dyskutanta do źródła wiedzy na temat, o którym najprawdopodobniej nie ma pojęcia. Zresztą dziwię się, że niektórzy libertarianie nie oponują przeciwko przedstawianiu w tak absurdalny sposób "wrogich" systemów. Brakuje widać szacunku dla przeciwnych światopoglądów i ludzi w ogóle.
Cytat:Nie tocze "bitew o slusznosc dogmatow libertarianskich" juz od dluzszego czasu.To dla tego większość Twoich wypowiedzi w tym temacie jest nic nie warta i nie na temat. Teraz już rozumiem. Teraz zwalczasz określone jednostki...
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL