Athei Overlord napisał(a):Co łatwiej - wywalić komuś nad głową magazynek nabojów i powiedzieć "zapier*alaj do roboty" (co poskutkuje w najlepszym razie sabotowaniem pracy), czy "ty, patrz, całkiem dobrze umiesz naprawiać rowery, a ostatnio krany. Zobacz, on i on też to potrafi. A ja potrzebuję właśnie ślusarzy i hydraulików".
Tak, pierwsze łatwiej, bo drugie jest działaniem wysoce zindywidualizowanym, wymaga tym samym większych środków, etc:-D
Sabotować nie będzie, bo w razie ujawnienia go wywalą z roboty, może jeszcze obciążą stratami i będzie musiał jedzenia po śmietnikach szukać. Zważywszy, jak są wyposażone Amerykańskie śmietniki, to z głodu nie umrze; ale w końcu chyba pójdzie po rozum do głowy i pomyśli, jakie jedzenie by miał jednak pracując:-] Żadne działania aktywizacyjne nie potrzebne, naprawdę myślę, że ów magazynek amunicji wywalony ponad głową delikwenta długofalowo wyystarczy:-D
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.