AVX
Pytanie brzmi: Od kiedy?
Idąc tym tokiem rozumowania, to najłatwiej to się żyje w takim razie ludziom sparaliżowanym - nic nie muszą tak naprawdę robić.
Cytat:Kobiety właśnie mają bardzo łatwo w życiu.Druga płeć Simone de Beauvoir.
Pytanie brzmi: Od kiedy?
Cytat:Podobnie kobiety dłużej żyją, często są ratowane w pierwszej kolejności w razie jakiejś katastrofy; no można by długo wymieniać. Skupiam się na kulturowym wywyższeniu kobiet - już pomijam nawet zupełnie to, że w obecnej PL obowiązują jeszcze różnorakie akcje antydyskryminacyjne (pomijam, bo jestem za ich zniesieniem).Chciałbym przeczytać z tej enigmatycznej, długiej wymiany coś konkretnego. Bo ratowanie w pierwszej kolejności w momencie katastrofy i dłuższa średnia życia, jakoś nie wpływają w ogóle na jego "łatwość".
Idąc tym tokiem rozumowania, to najłatwiej to się żyje w takim razie ludziom sparaliżowanym - nic nie muszą tak naprawdę robić.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL