Hm. Na pewno kobiecie dużo łatwiej zdobyć pieniądze "na ładne oczy". Nawet nie musi się "puszczać"
(chociaż nie mam nic do takich, moralność nakazująca jakąś wstrzemięźliwość seksualną jest zupełnie bezsensowna wg. mnie).
Przykład mojej przyjaciółki. W ciągu 2 godzin na ulicy wyciągnęła od przechodniów 130 złotych z tekstem pt. "zbieram na gitarę"
Bez żadnych wybiegów i oszukiwania, normalnie ubrana, nie tak, jak niektórzy "żebracy", co idą w wywołanie współczucia swoją złą sytuacją. Podejrzewam, że to, iż jest bardzo ładną dziewczyną, mogło wpłynąć znacząco na sumę. 
Naprawdę wątpię, czy ja bym tyle zebrał (gdybym nie miał oporów przed takim zbieractwem, a lekkie mam niestety, to bym zrobił eksperyment
Hm. Może kiedyś, daleko od swojego miasta. Dla dobra nauki socjologicznej
).
Zmniejszyć ich liczbę, zmniejszyć władzę, ograniczyć zatrudnienie, poddać większej kontroli:->
(chociaż nie mam nic do takich, moralność nakazująca jakąś wstrzemięźliwość seksualną jest zupełnie bezsensowna wg. mnie).Przykład mojej przyjaciółki. W ciągu 2 godzin na ulicy wyciągnęła od przechodniów 130 złotych z tekstem pt. "zbieram na gitarę"
Bez żadnych wybiegów i oszukiwania, normalnie ubrana, nie tak, jak niektórzy "żebracy", co idą w wywołanie współczucia swoją złą sytuacją. Podejrzewam, że to, iż jest bardzo ładną dziewczyną, mogło wpłynąć znacząco na sumę. 
Naprawdę wątpię, czy ja bym tyle zebrał (gdybym nie miał oporów przed takim zbieractwem, a lekkie mam niestety, to bym zrobił eksperyment
Hm. Może kiedyś, daleko od swojego miasta. Dla dobra nauki socjologicznej
).Gocek napisał(a):Chciałbyś sprywatyzować Urzędy, czy je w ogóle zlikwidować? Jeżeli tak, to uprzedzam z góry, że nie tędy droga.
Zmniejszyć ich liczbę, zmniejszyć władzę, ograniczyć zatrudnienie, poddać większej kontroli:->
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.