AVX
Jeżeli o mnie chodzi, to zostawmy już te kobiety... W każdym razie chodziło pierwotnie o problem dyskryminacji w ogóle. Tak sobie jednak pomyślałem o kobietach w Arabii Saudyjskiej, Afganistanie, czy Jemenie. Ale nie o to chodzi.
Dodać można, zatrudnienie - tyle ile wymagają potrzeby.
Dziwię się co do władzy, bo przecież tyle się mówi o decentralizacji...
Co do kontroli, to powinna być większa w ogóle w sensie pozytywnym (kontroli jakości pracy i nieuchronnej konsekwencji w przypadku patologii).
Jeżeli o mnie chodzi, to zostawmy już te kobiety... W każdym razie chodziło pierwotnie o problem dyskryminacji w ogóle. Tak sobie jednak pomyślałem o kobietach w Arabii Saudyjskiej, Afganistanie, czy Jemenie. Ale nie o to chodzi.
Cytat:Zmniejszyć ich liczbę, zmniejszyć władzę, ograniczyć zatrudnienie, poddać większej kontroliA myślisz, że socjaliści życzą sobie czegoś innego? :]
Dodać można, zatrudnienie - tyle ile wymagają potrzeby.
Dziwię się co do władzy, bo przecież tyle się mówi o decentralizacji...
Co do kontroli, to powinna być większa w ogóle w sensie pozytywnym (kontroli jakości pracy i nieuchronnej konsekwencji w przypadku patologii).
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL