BTW, wywieźliby nas socjaliści chociaż na jakąś Syberię i tam pozwolili zrobić wolny region, już byłbym zadowolony w sumie... Trzymają nas w tym zwyrodniałym systemie, nigdzie gdzie można z PL wyjechać nie ma realnie lepszego...
Gdybym się uważał teraz za polityka, to powiedziałbym prawie dokładnie to, co mówiłem pół roku temu. Rewolucja i rząd dyktatorski, nie anarchia. Tyle, że teraz mnie to trochę moralnie drażni.
"Narzucam Ci" ideologię libertariańską tak samo, jak "narzucam Ci" zakaz okradania i mordowania sąsiadów.
Ty prywatnie to możesz sobie podpisać umowę, że będziesz oddawać komuś 50 % swoich dochodów w zamian za "ochronę" plus jakieś inne usługi (np. ubezpieczeniowe), jeśli chcesz. Nie możesz zmuszać do płacenia na tą organizację swojego sąsiada. Najwyżej przekonywać.
Skywalker napisał(a):Widzę że jesteś bardziej marzycielem niż politykiem.
Gdybym się uważał teraz za polityka, to powiedziałbym prawie dokładnie to, co mówiłem pół roku temu. Rewolucja i rząd dyktatorski, nie anarchia. Tyle, że teraz mnie to trochę moralnie drażni.
Skywalker napisał(a):Dlaczego narzucasz mi ideologię libertariańską?? Ograniczasz moją wolność myśli i postępowania!! Zaprzeczasz się. Mówiłem ci już kiedyś że akap gdyby powstał to stał by się tym z czym chcesz walczyć!!. Podobnie było ze skorumpowaną i oligarchiczną komuną w Z.S.R.R.
"Narzucam Ci" ideologię libertariańską tak samo, jak "narzucam Ci" zakaz okradania i mordowania sąsiadów.
Ty prywatnie to możesz sobie podpisać umowę, że będziesz oddawać komuś 50 % swoich dochodów w zamian za "ochronę" plus jakieś inne usługi (np. ubezpieczeniowe), jeśli chcesz. Nie możesz zmuszać do płacenia na tą organizację swojego sąsiada. Najwyżej przekonywać.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.