http://www.forum.ateista.pl/showthread.p...#post95051
30.09.2007, 00:09
Pod koniec 2007 byłeś już antydemokratą niewątpliwie.
A jednak 26.01.2008, o godzinie 22:06 napisałeś post, który jako pierwszy z twoich przytoczyłem (Chavez cierpi na syndrom samodowartościowania, etc, etc).
Na pewno więc nie krytykowałeś wtedy Chaveza za antydemokratyzm, tylko za coś innego.
---
Ha, mam mocną głowę, szybko dochodzę do siebie po % - to tak zbaczając zupełnie z tematu
Post o 22:05 pisałem trochę "w stanie po spożyciu alkoholu", a teraz już czuję się znacznie, hmm, trzeźwiej
Eh, sorry, że tym zaśmiecam ten temat, ale to niejako przy okazji - główna część moich postów trzyma się tematu;p
30.09.2007, 00:09
Skywalker napisał(a):Ale ja się z tym w pełni zgadzam. Tylko moim zdaniem ta mniejszość której powinniśmy dać szansę to elita intelektualna.
Pod koniec 2007 byłeś już antydemokratą niewątpliwie.
A jednak 26.01.2008, o godzinie 22:06 napisałeś post, który jako pierwszy z twoich przytoczyłem (Chavez cierpi na syndrom samodowartościowania, etc, etc).
Na pewno więc nie krytykowałeś wtedy Chaveza za antydemokratyzm, tylko za coś innego.
---
Ha, mam mocną głowę, szybko dochodzę do siebie po % - to tak zbaczając zupełnie z tematu
Post o 22:05 pisałem trochę "w stanie po spożyciu alkoholu", a teraz już czuję się znacznie, hmm, trzeźwiej
Eh, sorry, że tym zaśmiecam ten temat, ale to niejako przy okazji - główna część moich postów trzyma się tematu;p
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.