Nie sądze by wprowadzenie krwawej dyktatury było w interesie Chaveza. On myśli w sposób bardziej postępowy. Moim zdaniem on jedynie udaje e idfzie w ślady Castro a tak naprawdę liczy na jego szybką śmierć aby uniknąć krytyki swoich reform ze strony największego z sojuszników.
A jeśli chodzi o ewentualne zbrodnie to, kto jak kto Xeno ale chyba zgadzasz się ze mną że w imię wyższego celu czasem trzeba sięgać po specjalne środki. Ty na przykład uważasz że działania SS mogą być częściowo usprawiedliwione. Ja myślę w podobny sposób ale pod kątem moich idei.
Tzn. konkretnie zapaść w USA, Islandii, Ukrainie... wszędzie :]
W krajach zagrożonych biedą tak właśnie powinno się najpierw inwestować.
A jeśli chodzi o ewentualne zbrodnie to, kto jak kto Xeno ale chyba zgadzasz się ze mną że w imię wyższego celu czasem trzeba sięgać po specjalne środki. Ty na przykład uważasz że działania SS mogą być częściowo usprawiedliwione. Ja myślę w podobny sposób ale pod kątem moich idei.
Avx napisał(a):To znaczy gdzie konkretnie ? W Zimbabwe ?
Tzn. konkretnie zapaść w USA, Islandii, Ukrainie... wszędzie :]
Cytat:Dochody zamiast inwestowane, są populistycznie przejadane na potrzeby bieżące.
W krajach zagrożonych biedą tak właśnie powinno się najpierw inwestować.
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH