sir skiner napisał(a):stawiam piwo (przelewem elektronicznym) pierwszemu smialkowi, ktory mi wreszcie logicznie i rzeczowo wytlumaczy:
a] czemu przemysl piekarski nie jest "strategiczna galezia gospodarki"?
b] czemu to niby lepiej aby "strategiczne galezie" kontrolowal rzad, skoro dla calej reszty gospodarki jest to zabojcze.
Podczas wojny najważniejszą i kluczową sprawą jest dostęp do źródeł energii. Dlatego właśnie ta branża nie może przejść w ręce prywatne. Nie wiem co jeszcze o tym pisać.
Cytat:aha. czemu zatem tylko w czasach kryzysu? bo w normalnych czasach to szkodzi. przeziebienie tez bys leczyl kapielami w przeremblu?
W normalnych rynek radzi sobie sam doskonale. Jeśli chodzi o kryzys to i on może się sam rozwiązać ale kosztem milionowych zwolnień. A na to zgody być nie może!!!!!!!
Cytat:popieram. jednak dodalbym do tego producentow i wlascicieli.
Też się zgadzam.
Cytat:dla mnie 120m2 apartament, macbook pro i lacze 10mb/s. mam skromne potrzeby.
Bądzźmy poważni. Chodzi o to że każdemu człowiekowi należy się godne życie i państwo powinno mu to zagwarantować. To tak napisałem w ogromnym skrócie.
Cytat:o, wynalezli juz perpetum mobile, czy bedziesz leczyc poprzez omodlenie?
???
Cytat:o, nie, pomylka. lekarze pojda w kamasze.
??? 2
Cytat:a niech gawiedz ma ucieche, byle byl niski.
??? 3
Cytat:o czym zdecyduje Skywalker. wolnosc dla niego, knebel dla reszty.
Rozpowszechnianie treści pedofilskich, faszystowskich, a także (ku twojej uciesze) stalinowsko-komunistycznych itp., nie jest w porządku.
Cytat:calkowita? sie znaczy zaden teista sie nie przesliznie na panstwowy wakat?
Jeżeli wtrącałby swoje religijne pieprzenie w sprawy państwowe, to by nie potrzymałby długo na stołku.
Na przyszłość nie pisz ironią ani przenośnią. Niekiedy na prawdę nie mam pojęcia co masz na myśli.
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH