[/b]sychu[/b] właściwie to ze wszystkim się z tobą zgadzam. Też popieram prywatyzację szkół ale część szkół bublicznych musi zostać utrzymana dla najbiedniejszych dzieci w formie darmowej. Bądź co bądź gdzieś się uczyć muszą.
A co z ludźmi którzy naprawdę wymagają pomocy?? Którzy fizycznie nie są w stanie sobie z niczym poradzić. Mówię głównie o inwalidach ale nie tylko. Takim też byś nie pomógł w żaden sposób w imię obiektywistycznej ideologi??
Egoizmem zawsze się brzydziłem i sam nigdy nie palę się do pomocy tym którzy kiedyś mi jej odmówili. I prawidłowo. Bo judasze, są do bicia
.
Donciu napisał(a):Jako że jestem Obiektywistą , jestem także egoistą , ale za to ludzkim. Każdy niech dba o siebie i nie wymaga aby ktoś inny robił coś za niego
A co z ludźmi którzy naprawdę wymagają pomocy?? Którzy fizycznie nie są w stanie sobie z niczym poradzić. Mówię głównie o inwalidach ale nie tylko. Takim też byś nie pomógł w żaden sposób w imię obiektywistycznej ideologi??
Egoizmem zawsze się brzydziłem i sam nigdy nie palę się do pomocy tym którzy kiedyś mi jej odmówili. I prawidłowo. Bo judasze, są do bicia
.
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH