Xenomorph napisał(a):Oczywiście, bez dwóch zdań hitleryzm jest systemem zbrodniczym, nie przecze temu. Dostrzegam jednak w narodowym socjalizmie pewne plusy, pomijając mordy i obozy koncentracyjne, narodowy socjalizm jakby na to nie spojrzeć sprawdził się jako system socjalistyczny i gospodarczy.A więc jakie są to plusy?
Xenomorph napisał(a):To nie są moi idole, ile razy mam powtarzać. Cenię tylko waleczność, męstwo i determinację.Sprawdziłem w słowniku, idol to osoba, którą się podziwia. Podziwiasz Waffen SS, więc się nie wymiguj.
Xenomorph napisał(a):Założyłem temat i przedstawiłem dlaczego wg mnie Waffen SS zasługuje na uwagę.Jakaś stara odpowiedź, ale dobrze wpisuje się w temat. Przedstawiłeś pytanie, czy Waffen SS są bohaterami a nie czy zasługują na uwagę. Zasługują, bo była to dobra wojskowo jednostka, ale nie to było tematem wątku.
Nie napisałeś nic poza stwierdzeniami, że Waffen SS jest bardzo fajne i że w ogóle lubisz tę jednostkę oraz że Nazizm to nawet dobra ideologia gdyby nie było pieców, obozów i zabójstw. Gdzie dyskusje o bohaterstwie Waffen SS?
[SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]