A mi się podoba podział Xenomorpha: socjaliści to ci, którzy nie kasują biletów. Cieszę się, że nie jestem socjalistą. :lol2:
Xenomorph napisał:
Z tego, co wiem, wśród oskarżycieli Chodokowskiego nie było Polaków. Nie trzeba kogoś zabijać, żeby doprowadzić go do śmierci. Twoje posty doprowadzą niechybnie do tego, że umrę ze śmiechu.
Xenomorph wysmażył:
Ja nie robiłem wałów na Syberii. I gdzie napisałem, że jestem sfrustrowany i biedny? Konfabulować też trzeba umieć.
Xenomorph napisał:
Cytat:Chodorkowski padł ofiarą właśnie takich ludzi jak triplesix, skywalker czy tgc.
Co z tego jak doszedł do bogactwa, przecież nikogo nie zabił. Ty siedzisz przed komputerem wyrzucasz żale jaki biedny jesteś a przecież masz taki sam start jak Chodorkowski, ale po co, lepiej cisnąć władze by dała pieniądze, jechać na zasiłku i się użalać. Masakraad:
Z tego, co wiem, wśród oskarżycieli Chodokowskiego nie było Polaków. Nie trzeba kogoś zabijać, żeby doprowadzić go do śmierci. Twoje posty doprowadzą niechybnie do tego, że umrę ze śmiechu.

Xenomorph wysmażył:
Cytat:
Ty siedzisz przed komputerem wyrzucasz żale jaki biedny jesteś a przecież masz taki sam start jak Chodorkowski
Ja nie robiłem wałów na Syberii. I gdzie napisałem, że jestem sfrustrowany i biedny? Konfabulować też trzeba umieć.

ad: