TripleSix napisał(a):Z tego, co wiem, wśród oskarżycieli Chodokowskiego nie było Polaków. Nie trzeba kogoś zabijać, żeby doprowadzić go do śmierci. Twoje posty doprowadzą niechybnie do tego, że umrę ze śmiechu.
Polacy NIE zrobili krzywdy Chodorkowskiemu, ale czerwoni tacy jak ty, skywalker i reszta - TAK.
TripleSix napisał(a):Ja nie robiłem wałów na Syberii. I gdzie napisałem, że jestem sfrustrowany i biedny? Konfabulować też trzeba umieć.
Zatem hochsztaplerze, proszę wskazać fakty i dowody na to że Chodorkowski był przestępcą (?) Czekam.
Triplesix zapomniał że ruch walczacy o prawa człowieka broni Michaiła Chodorkowskiego, ruch który zawsze chronił tyłki lewakom i przyjaciołom z frakcji triplesix
Wniosek zatem jest prosty - TripleSix jest przecież biedny więc nie może popierać Chodorkowskiego 
Powtarzam - Prosze wskazać dowody winy Chodorkowskiego, te rzekome ''wały na Syberii'' - czekam. Jeśli tego nie zrobisz, sprawa będzie dla mnie jasna - jesteś kłamcą.
O miasto Jeruzalem, czegóż to nie można tutaj usłyszeć, poborca podatkowy cisnął pieniądze na ziemię

pzdr