Cleo napisał(a):A nie uważasz, że trzymanie się bezsensownych zasad narzuconych przez religię i równoczesne twierdzenie, że jest się ateistą jest troszkę obłudne?
Pisałem odnośnie tego. Zero seksu do ślubu to wymysł Krk, jednak jak sam ktoś (nie wiem w jaki magiczny sposób
) dojdzie do tego, że faktycznie poczeka na "tą/tego jedynego" to można go sądzić za obłudnika, bo jego stosunek do seksu jest spójny z zasadą Krk, a akurat jest ateistą?Bo jeżeli chodziło Ci o to że ktoś uważa się za ateistę, a jego pogląd na życie opiera o zasady które wprowadza religia a nie on sam, to inna bajka...Tylko ja bym go nie nazwał obłudnikiem tylko kretynem
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.