Nie zostanie dopuszczona do pracy.
Konwencjonalne badania okresowe też powinny zostać zniesione?
Tak, to jest ich sprawa. Ale w większosci liczą one na impuls ze strony państwa. Nie traktuja w sumie obowiązku profilaktyki jako kary, raczej jako przywilej.
Konwencjonalne badania okresowe też powinny zostać zniesione?
Tak, to jest ich sprawa. Ale w większosci liczą one na impuls ze strony państwa. Nie traktuja w sumie obowiązku profilaktyki jako kary, raczej jako przywilej.
Cytat:skoro mam fakt dokonany, to jak mam ją pominąć? Odebrać "uprawnienia"? Mleko wylane, trzeba sprawę doprowadzić do końca.Zatem cofnijmy się w czasie. Nie ma projektu, ale odbywają się liczne manifestacje, w których kobiety domagają się wprowadzenia obowiązkowej profialktyki raka. Czy powinno się uszczęśliwiać je na siłę i zostawić im wolną rękę, czy tez spełnić żądania?
Pomyśl tylko-tryliony organizmów kręcących sie dokoła, każdy pod hipnotycznym działaniem jedynej prawdy, wszystkie te prawdy identyczne i wszystkie logicznie sprzeczne ze sobą: Moje dziedziczne tworzywo jest najważniejszym tworzywem na Ziemi; jego przetrwanie usprawiedliwia twoją frustrację, ból, a nawet śmierć. I ty jesteś jednym z tych organizmów, i przeżywasz swoje życie w niewoli logicznego absurdu.
R.Wright [i]Moralne zwierzę
R.Wright [i]Moralne zwierzę