ja te zamierzam oddać. powody są podobne, jak do tej pory wymienione. zresztą głupio bym się czuł (a wyobraźnię mam dobrą) jakby ktoś, kogo kocham, umarł, ponieważ potrzebował przeszczepu, a osoba, która mogła dać, nigdy zgody nie wyraziła i w efekcie tego.... no cóź, 2 trup.
tak więc nawet egoistyczną pobudką mogę wyjaśnić altruizm.:twisted:
a jak moje organy nie bedą nadawać się do przeszczepu? no cóż, prawa murphy'ego....
a przy okazji - ja przynajmniej wiem co mowię. od roku oddaję krew, a krew właściwie to płynny organ. (obecnie przerwa ze względu na obniżenie zawartości hemoglobiny we krwi. zalecenie lekarza)
tak więc nawet egoistyczną pobudką mogę wyjaśnić altruizm.:twisted:
a jak moje organy nie bedą nadawać się do przeszczepu? no cóż, prawa murphy'ego....
a przy okazji - ja przynajmniej wiem co mowię. od roku oddaję krew, a krew właściwie to płynny organ. (obecnie przerwa ze względu na obniżenie zawartości hemoglobiny we krwi. zalecenie lekarza)
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.