THG303 napisał(a):Czemu twierdzisz, że jestem apoglądowym idiotą? Czy to, iż nie podkreślam na każdym kroku wyższości swoich racji nad Twoimi, świadczy o tym, że ich nie mam?tak, albo o Twojej hipokryzji. jaki jest sens posiadania wlasnych pogladow skoro zupelnie inne uznajesz za rownie dobre? taka postawa jest bez sensu.
Cytat: Jednakże naturalną dla mnie konsekwencją odrzucenia wiary było odrzucenie jakichkolwiek form przemocy czy nienawiści. I myślę, że tylko w takiej formie ateizm ma sens. Jednym z wielu powodów, z których odrzuciliśmy religię, jest nienawiść i przemoc w stosunku do niewiernych / innowierców, a jednocześnie chcielibyście stosować przemoc w stosunku do osób o odmiennych poglądach. Widzicie w tym logikę? Ja nie.lol, Baranek ateizmu niesie Wam dobra nowine. to jajuz wole moj katolicyzm, ktory ilekroc kaze mi byc bitym po pysku frajerem przedstawia w tym celu jakis powod, bo tak nalezy, bo tego chce Bog, bo taka jest Prawda. a ty kazesz mi byc bitym po pysku frajerem nie uznajacym swojej postawy za lepsza od innych. kto Ci na to poleci, Hare?

Cytat:Po co Ci ta arogancja? Chcesz się sztucznie dowartościować? Nabierz trochę pokory.nie. mam wystarczajaco duzo pokory wobec rozumu by nie schlebiac brednia. a Ty kolego bredzisz jak po grzybach - kolejny prorok ateizmu.
swoja droga macie ich wiecej niz nie jedna religia