Xenomorph napisał(a):Tacy są własnie lewacy, działać po szkodzie.
Zatem powinniśmy zrobic co? Komunizm, zomo, ormo, libria, prozium (z equilibrium), totalitaryzm, wszystkich postawić do rzędu, społeczeństwo działające jak szwajcarski zegarek, absolutnie przewidywalne i absolutnie ubezwłasnowolnione??? Bo przecież wobec WSZYSTKIEGO można powiedzieć "to lewacy, działają po szkodzie"? Ok, ale ja chcę być wolny. Nie chce mieć jakiegoś sępa nad głową, który będzie mnie pilnował "bo potencjalnie moge być sprawcą jakiejś szkody", ja, Ty, wszyscy. Ja w takim miejscu nie chciałbym żyć. Nie chodzi już o żadne ideologie, libertariańskie czy inne. Zobacz, już teraz przez naciski (socjalistycznej) unii europejskiej absurdalnie drozeją papierosy, a drożeją dlatego bo ktoś tam tak bardzo sie o mnie [palacza] troszczy że nie chce abym palił. Czy to jest normalne? Dobro na siłę, jakbyśmy byli niedorozwojami niezdolnymi myśleć i odpowiadać sami za siebie? Przecież to przede wszystkim obraźliwe.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.