idiota napisał(a):avx!
co ty pierniczysz...
hasłem Kronsztadzkich marynarzy był "komunizm bez bolszewików", więc twierdzenie, że nie byli oni komunistami jest wyssane z palca.
Przedstawione postulaty brzmią lewicowo-anarchistycznie. Anarcho-syndykalistycznie, czy coś w tych okolicach.
NIE PODOBA MI SIĘ ANARCHIZM LEWICOWY, ale od komunizmu to mimo wszystko bywa rozsądniejszy. Chociażby dlatego, że można by było uprawiać samemu ziemię czy mieć krowę - więc nie byłoby pod ich kontrolą klęsk głodu przynajmniej.
bie napisał(a):A możesz tego nie robić? Mój post nie dotyczy tematu socjalizm i liberalizm. Mój post dotyczy pojęcia wolności.
[COLOR="Navy"]Nie, nie mogę.
Zgłaszaj się do admina, jak masz jakieś wielkie "ale", ale coś czuję, że Bart ci nie powie nic innego
Po to powstał ten temat, żeby rzeczy z tych klimatów tu kierować. Twojemu pozwoliłem egzystować samodzielnie i tak zbyt długo.[/COLOR]
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.