bie napisał(a):to że była nie oznacza jeszcze że się zna. jak widać skoro powtarzacie takie rzeczy to niewiele z tego rozumiecie.ja jak faszysta? prędzej jak leseferysta. róźnica jest. poszukaj sobie definicji
mówisz jak faszysta: jacy "ludzie słabi"?? nie rozumiesz podstawowej rzeczy, że nie jest tak że do majątku się dochodzi, tylko majątek się z reguły dziedziczy.
edit: co to jest wogóle za wskaźnik PKB na głowę mieszkańca?? Jeśli masz jednego człowieka który zarabiadziennie 1 000 000 $ i tysiąc którzy żyją za 1 $ to masz 2000 $ na osobę?Przecież to jakiś absurd.
Na Kubie przed rewolucją był najwyższy odsetek milionerów na całym świecie, pewnie dlatego.
tak czy siak ROZWÓJ zapewnia wolny rynek - ludzie pracujący NA SIEBIE, nawet zatrudnieni u kogoś dają sobie samym większe zyski co napędza rozwój(bo kupują też dla siebie)
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.

Przecież to jakiś absurd.