lumberjack napisał(a):Istnieją sztachety, noże i tasaki, które na szczęście ową własność uświęcają. Szkoda tylko, że lewica ma czasem więcej argumentów ad baculum, co niestety kończy się uspołecznianiem własności.to nie jest lewica. to już wprost pierdolony komunizm. "zabrać tym którzy mają dużo bo oni to ukradli".
zauważ że spora część tych którzy na forum określają się jako lewicowcy nie mają takiego podejścia, dlatego jako liberał mogę z nimi dyskutować. ale komunizm.... zabieranie tym co byli bardziej zaradni (lub potomkom takich osób) by dać tym co nie potrafią, a chcą się wzbogacić cudzym kosztem...
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.