Skywalker napisał(a):Agresywne reklamy wielkich koncernów mają jeszcze większy wpływ na twoje decyzje choć nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.Straszne. Zapewniam cie, ze nie kupuje fajek ze wzgledu na reklamy ( w ogole gdzie ty widziales jakas reklame papierosow, bo ja w zyciu ani jednej nie liczac starych reklam Marlboro na youtube).
NoBody napisał(a):lepiej, dlatego teraz ( nie ma to jak sianie paniki :] ) każda paczka, będzie o tym informowała, w ten sam czarno-biały ( prawdopodobnie by zminimalizować możliwość psychomanipulacji - wiadomo kolor czerwony przyciąga uwagę, inne w mniejszym stopniu, a kolory czarno-białe są po prostu 'nudne' ) sposób.Widze ten usmiech na twarzy :twisted: Dojebmy palacym a co mi tam ja nie pale to niech maja ! Szare gownosraczkowate pudelka na pewno ich zniecheca do kupowania tego gowna. Jak juz sobie z tym poradzimy, to zaczniemy smarowac gownem butelki wodki, zeby odciagnac ludzi od alkoholu 8)
Kilgore Trout napisał(a):ale w sumie jest dużo fajnych kampanii anty-tytoniowychFaktycznie, zawsze gdy na taka patrze czy slucham, to mam ochote sobie zapalic
Chyba wlasnie to teraz zrobie :p
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"
Guns'n'roses - Sympathy For The Devil
"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."
Aldous Huxley
"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
As your kings and queens
Fought for ten decades