Kilgore Trout napisał(a):Choćbyś nie wiem jak racjonalizował to ostatecznie jesteś szaleńcem płacącym koncernom ciężką kasę za trucizne która powoli się zabijasz. Przynajmniej mógłbyś być szczery w tej kwestiiNiech ci bedzie,pale bo codziennie panowie z mrocznych koncernow mna manipuluja. I to tak skutecznie, ze mimo, iz nie widzialem w zyciu ani jednej reklamy to caly czas trzymam sie jednej marki papierosow.
NoBody napisał(a):Być może, gdyby jednak i to nie przyniosło efektu- zawsze można wprowadzić dodatkowe restrykcjePowiedz tak szczerze, lubisz kontrolowac zycie innych ludzi?
Widzę, że ten problem nie daje Ci spokoju, więc być może warto byłoby podsunąć go eurodeputowanym do rozwiązania
Słupek napisał(a):Reklamy zabrali nam wcześniejNie martw sie, mamy jeszcze powiew ze starych dobrych czasowNa pamiątkę mam parę w starych gazetach.
Reklama, a ten napis na koncu to tylko taka propaganda jest :p I fell into the burning ring of fire, I went down down down and the flames went higher, and it burns burns burns...
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"
Guns'n'roses - Sympathy For The Devil
"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."
Aldous Huxley
"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"
Guns'n'roses - Sympathy For The Devil
"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."
Aldous Huxley
"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club

Na pamiątkę mam parę w starych gazetach.