Widzisz, wiesz jak jest. W pewnym wieku miękkich drugów w stylu ganja czy nawet grzyby próbuje nawet znaczna część młodych. Znam z 30-40 takich osób, przy czym jedna naprawdę nie zna umiaru i widać to także w innych dziedzinach życia tego osobnika.
Kwestia charakteru. Każdy po czasie widzi, że coś jest nie tak.
Jestem sportowcem, amatorskim, ale jednak. Przyznam się jednak, że po mimo całego zdrowego żywienia i całej wiedzy o dietetyce/fizjologii, zdarza mi się wypalić (raz na 2-3 dni jednego, ale jednak) papierosa
i bardzo bym nie chciał, żeby kiedykolwiek zabroniono ich sprzedarzy. A wiesz, dlaczego?
Bo mam wybór.
Bo za każdym razem trzymając w ręku ten rakotwórczy zwitek bibułki i tytoniu, mając świadomość jak moje erytrocyty zmniejszają swoją wydajność przenoszenia O2 mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć- ja to wybieram. Albo zdam sobie sprawę ze szkód jakie powoduje pet, albo nie i kiedyś, kiedy stracę umiar przywitam się z rakiem.
I to jest piękne.
Kwestia charakteru. Każdy po czasie widzi, że coś jest nie tak.
Jestem sportowcem, amatorskim, ale jednak. Przyznam się jednak, że po mimo całego zdrowego żywienia i całej wiedzy o dietetyce/fizjologii, zdarza mi się wypalić (raz na 2-3 dni jednego, ale jednak) papierosa
i bardzo bym nie chciał, żeby kiedykolwiek zabroniono ich sprzedarzy. A wiesz, dlaczego? Bo mam wybór.
Bo za każdym razem trzymając w ręku ten rakotwórczy zwitek bibułki i tytoniu, mając świadomość jak moje erytrocyty zmniejszają swoją wydajność przenoszenia O2 mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć- ja to wybieram. Albo zdam sobie sprawę ze szkód jakie powoduje pet, albo nie i kiedyś, kiedy stracę umiar przywitam się z rakiem.
I to jest piękne.
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky