Marcinlet napisał(a):Miami Vice - te marynarki, samochody, jachty, motorówki. Chyba pierwszy serial, który kładł taki nacisk na warstwę wizualną a nie tylko fabularną.
i ten klimat... muzyka początkowa była świetna, tyle pamiętam

komunista napisał(a):a jak troche z innej beczki, polecam wszystkim nowozelandzki serial outrageous fortune (do diabła z kryminałem prz tłumaczeniu tele5). Serial opowiada o kryminalnej rodzinie, której głowa rodziny nagle ląduje w więzieniu, a matka poruszona tym zajściem postanawia skończyć z przestępczym życiem. Moim zdaniem ten serial wymiata, aktorzy, postacie, fabuła wszystko jest tu najlepsze. Z tego co mi wiadomo dwie pierwsze serie są co jakiś czas emitowane na tele5 ale po lepsze informacje odsyłam na strone stacji. Polecam gorąco na odstresowanie po ciężkim dniu
nie polecam oglądania tele5. kiedyś oglądałem, ale stacja ma ten problem, że kupi prawo do 2, 3 serii, i wyświetla je w kółko.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.