To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prawa autorskie & patentowe vs infoanarchizm (oraz nurty pokrewne)
Tyle tylko, że oni robią to dobrowolnie i swoje produkty w ten sposób rozpowszechniają. Jeśli zechcesz rozdać swój majątek to ja Ci również tego nie zabronię, ale to jest Twój i tylko Twój wybór i nie możesz oczekiwać, że ktoś inny postąpi jak Ty.

Ja nie potępiam ani open source, ani pracy społecznej w tej dziedzinie. Mówię tylko, że to Ty masz prawo rozporządzać owocami swojej pracy, a tu widzę, że niektórym się wydaje, że to przychodzi za darmo, spada jak manna z nieba.

Ja sam również mógłbym wykonać coś społecznie, ale wtedy to zależy ode mnie i nikt mi na siłę nie stara się wmówić, że moja praca jest nic nie warta, tylko dlatego, że on tak chce i to jego "widzi mi się".

EDIT: Wypowiedź numer 1024. Cóż, widać w wątku o prawach autorskich i patentowych osiągnąłem 1 KB. Duży uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Prawa autorskie & patentowe vs infoanarchizm (oraz nurty pokrewne) - przez hehe - 09.02.2010, 00:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości