Przedstawiałem dotychczas różne programy maksimum, teraz przedstawię program minimum (wolałbym więcej, ale jeśli dałoby się to zrealizować, to już byłbym w sumie zadowolony).
Działka + dom + ogródek + dajcie-mi-kurwa-spokój (czyli rządowe pierdolenie i pięćset osiemdziesiąt tomów opasłych kodeksów na mojej działce nie obowiązuje). I mogę stamtąd nawet do końca życia nie wychodzić, byle tylko wpuszczanie gości i innych chętnych do zamieszkania było dozwolone.
A reszta społeczeństwa niech się w sumie w socjalistycznym syfie kisi, jeśli ma ochotę, pierdolę to.
Niestety, nawet na taki program ultra-minimum żadna opasła świnia z żadnych władz nie pójdzie ;/
Pff, mam zły dzień (oczywiście przez państwo polskie znowu, chociaż pośrednio).
Nie podchodzić bo warczę i gryzę.
Działka + dom + ogródek + dajcie-mi-kurwa-spokój (czyli rządowe pierdolenie i pięćset osiemdziesiąt tomów opasłych kodeksów na mojej działce nie obowiązuje). I mogę stamtąd nawet do końca życia nie wychodzić, byle tylko wpuszczanie gości i innych chętnych do zamieszkania było dozwolone.
A reszta społeczeństwa niech się w sumie w socjalistycznym syfie kisi, jeśli ma ochotę, pierdolę to.
Niestety, nawet na taki program ultra-minimum żadna opasła świnia z żadnych władz nie pójdzie ;/
Pff, mam zły dzień (oczywiście przez państwo polskie znowu, chociaż pośrednio).
Nie podchodzić bo warczę i gryzę.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.