Cytat:Witam jestem Ateistką gdyż nie wieże w te bzdury które wypisują na różnych blogach czy gadają na programach telewizyjnych typu : Religia.tv czy Trwam.(myślę ,że nie potrzebuje komentarza :wall
Wieże w to co wieże.Dla mnie to jest chore: przykładowo taki Zeus Bustwo itp... Miał też swoją sławę tak, walił piorunami w zadek.Może i nie jest to udowodnione, ale mnie to bardziej rusza nisz historyjka o "Jezusie" "Bogu" czy "Maryi" Do każdego z nich jest jakieś apropo. Jezus niby stworzył człowieka ale jak to jest możliwe co ? Przecierz on nie był jedyny na świecie była przecierz wcześniej jego matka tak ? Ojciec ?
Jacyś tam głupi pasterze trzej królowie. To jak to jest możliwe że n stworzył Adama I Ewe Pierwszych ludzi na świecie ? Jak po pierwsze on już był na świecie i inni, Ty a może on jest jakimś mutantem co ? Maryja tak co ? zaszła w ciąże z powietrza ?
A właśnie na temat ciąży Adam i Ewa mieli 2 synów to mam pytanie jak dalej rozwijała się cywilizacja ludzkość ? Co ?> Musieli to robić z matką ? No bo chyba nie z ojcem ?
Bóg a za nim 666 opostołow może ? JEŚLI KTOŚ COŚ CHCE NAPISAĆ DO MNIE TO PROSZE GG 17840517 I e-mile - [EMAIL="magdalenagrygorowicz@wp.pl"]magdalenagrygorowicz@wp.pl[/EMAIL]